Een productief 2018 gewenst! Nieuws van EdmoLift

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Wij hopen dat u het afgelopen jaar goed heeft afgesloten en wij wensen u een succesvol en productief 2018!

Graag informeren wij u hier over de recente ontwikkelingen in ons leveringsprogramma.

Nieuws van EdmoLift

EdmoLift heeft het standaard assortiment enkelscharige heftafels uitgebreid met 2 nieuwe modellen, te weten type CL 2000B en type TL 1000H. De platformbreedte van type CL 2000B is met 1000 mm, 200 mm breder geworden dan de gangbare heftafel type CL 2000 met een breedte van 800mm.

De effectieve hefhoogte van heftafel TL 1000H is 110 mm hoger geworden dan de andere heftafels in de TL-serie met een standaard hefhoogte van 820 mm. Met deze hefhoogte van 930 mm bereikt u een maximale platformhoogte van 1110 mm (bij plaatsing op de vloer).

Met de aanvulling van deze twee modellen biedt EdmoLift voor ieder formaat de juiste heftafel.

Klik hier om direct naar de pagina van de enkelscharige heftafels te gaan voor een compleet overzicht.

Nieuwe generatie Palletheffers

Om aan de eisen van de huidige markt te voldoen, zijn de palletheffers van EdmoLift het afgelopen jaar vernieuwd . De nieuwste generatie palletheffers is nog stabieler dan zijn voorgangers. De modellen met een capaciteit van 1500 kg hebben een volledig nieuw ontwerp gekregen (type TSL 1503 en TSLN 1503). De modellen met een capaciteit van 750 kg zijn gebaseerd op de huidige modellen maar uitgevoerd in een vernieuwd design.

De palletlift heeft aan drie zijden meer been- en voetruimte gekregen wat zorgt voor een optimale toegang tot het product gedurende belading of ontlading. Dit maakt het werken eenvoudiger en efficiënter. Een pallet of container kan direct op de palletheffer worden geplaatst met een handpallettruck of vorkheftruck.

Klik hier om direct naar de pagina van de palletheffers te gaan.

EdmoLift Palletheffer - TSL 1503 nieuw l Lift Quality BV
EdmoLift Palletheffer - TSLN 1503 - kantelbaar
EdmoLift Palletheffer

Bandenheffers

Nieuw verkrijgbaar bij EdmoLift dit jaar is de bandenheffer. Met deze lift heft u veilig en efficiënt zware wielen en banden. Er zijn twee modellen beschikbaar:

Type WP 130WL voor het tillen van zware banden in én uit een stelling. De heffer kan met vier banden tegelijk beladen of ontladen worden. Door een extra zwenkwiel aan het frame is de bandenheffer makkelijk te verrijden. Ideaal voor bandenopslag in een garage of andere stalling.

EdmoLift Bandenheffer WP 130WL - stap 1
EdmoLift Bandenheffer WP 130WL - stap 2
EdmoLift Bandenheffer WP 130WL - stap 3
EdmoLift Bandenheffer WP 130WL- plaatsen in stelling

Type 130WM is speciaal ontworpen voor het ergonomisch handelen en monteren van zware wielen op een voertuig. Door de wielen direct op de geïntegreerde lastrollen te plaatsen, kunnen de wielen meteen in de juiste positie worden gedraaid voor de wielbouten. Er kunnen twee wielen tegelijk worden opgetild. Met een extra wieltrolley is het mogelijk om een stapel van 4 wielen van de vloer te tillen naar een ergonomische werkhoogte.

EdmoLift Bandenheffer WP 130 WM - wielen op lastrollen
EdmoLift Bandenheffer WP 130 WM - Wielen op trolley
EdmoLIft Bandenheffer WP 130 WM - Montage wielen op ergonomische werkhoogte

Voor de meest optimale inzet van onze hefmiddelen en tilhulpen kijken we graag samen met u naar de juiste oplossing. Daarbij profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden op deze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor maatwerk vraagstukken of unieke situaties kunt u bij ons terecht. We helpen u graag verder.