Eenvoudig en veilig uw kliko of containers ondergronds opslaan met BinGo Container heffers

EdmoLift BinGo Container heffers

Een netter terrein, een schone opgeruimde stoep en vrij van grote obstakels. Lelijke opslag-, kliko-, of vuilcontainers zijn snel uit het zicht met de BinGo Container heffer.

De BinGo Container heffer van EdmoLift is speciaal ontwikkeld om een beveiligde opslag van verborgen ondergrondse containers te creëren. De ondergrondse opslag onttrekt deze opslagcontainers uit het oog en komen na een simpele druk op de knop uit de grond omhoog om deze te kunnen ledigen – het kan niet eenvoudiger, veiliger of meer effectief!

BinGo is ideaal voor binnenplaatsen, verharde terreinen, straatzijde locaties en in gebieden waar containers niet in overeenstemming met het straatbeeld zijn. Het BinGo systeem draagt tevens bij aan vermindering van vandalisme en het deponeren van afval in uw containers door anderen.

Ondergrondse maatwerk oplossingen

Naast het unieke BinGo concept, bieden wij als specialist op het gebied van hefmiddelen, tevens maatwerk oplossingen. Ook uw auto, motor, fiets of scootmobiel kunnen door middel van ons uitgebreide aanbod aan hefmiddelen eenvoudig en veilig ondergronds.

Ondergrondse containeropslag verbetert niet alleen uw directe omgeving, maar is veiliger, biedt meer ruimte op grondniveau en verhoogt het imago van uw gemeente of bedrijf!

Meer  weten over uw kliko ondergronds of andere vormen van containeropslag? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.