Ergonomisch werken met de dialyse heffer van Lift Quality

Dialysemachines op ideale werkhoogte

Samen met het Dialyse Centrum Groningen (DCG) hebben wij een oplossing ontwikkeld om dialysemachines, niet alleen op een eenvoudige en veilige wijze naar de ideale werkhoogte te brengen, maar bovendien ook te verplaatsen. Voor reparatie en onderhoud van de dialysemachines type Artis en Fresenius 5008(s) is de Work Positioner model WP250 aangepast met als resultaat een dialyse heffer op maat.

EdmoLift Work Positioner WP 250 dialyse heffer l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
EdmoLift Work Positioner WP 250 als dialyse heffer dialysemachine type Artis l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
Ergonomisch werken met de dialyse heffer van Lift Quality BV lSpecialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen

Ideale tilhulp voor zware lasten

De hand verrijdbare en elektrisch heffende Work Positioners van EdmoLift zijn speciaal ontworpen om producten tot 200 kg te heffen en zijn uiterst compact, zodat zij ook in kleine ruimtes inzetbaar zijn. De dialyse heffer is eenvoudig en op afstand te bedienen en in te stellen op elke gewenste werkhoogte. Daarnaast is de dialyse heffer gemakkelijk verrijdbaar. De machines kunnen eenvoudig op- en afrijden zonder oprijplaat, omdat de bouwhoogte slechts 4 mm is!

Veiligheid en arbo

Ter voorkoming van kantelgevaar van de machines, wordt er een blokkering toegepast. Verder is de dialyse heffer voorzien van een afrolbeveiliging en rem. U werkt altijd op een ergonomische werkhoogte. Hierdoor bespaart u niet alleen rugklachten, maar bovendien werkt u veilig en efficiënt.

Natuurlijk zijn ook andere custom-made platformuitvoeringen leverbaar die volledig zijn aangepast aan uw specifieke eisen en wensen, en voor het heffen van uw specifieke apparatuur.

Klik hier voor het volledige assortiment en de technische specificaties van de Work Positioners of neem direct contact met ons op.

Bekijk onderstaande video voor een demonstratie van de dialyse heffer bij het Dialyse Centrum Groningen.