•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Aero Lift Vacuümapparatuur

Met de vacuümapparatuur van Aero Lift bent u in staat om producten en/of plaatmateriaal te handelen met gewichten tot maar liefst 20.000 kg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtplaten, staal platen, RVS platen, betonelementen etc. Doordat de vacuümapparatuur van Aero-Lift eenvoudig aan een bestaande takel te monteren zijn, zijn er geen extra bouwkundige voorzieningen nodig! Het heffen, draaien, kantelen en horizontaal verplaatsen van uw producten en/of platen is nog nooit zo eenvoudig geweest, en bovendien optimaal veilig met de vacuümheffers van Lift Quality.

Geheel volgens strenge regels uitgevoerd

Alle vacuümapparatuur van Aero Lift wordt geheel volgens de strenge UVV 18 en VBG 9a regels uitgevoerd. Bovendien voldoen ze ook aan de nieuwste regels conform de EN 13155. De volledig in Duitsland ontworpen en geproduceerde Aero Lift vacuümheffers en andere vacuümapparatuur voldoen derhalve aan de EN 13155, ASME B30, BGR 500 en de machinerichtlijn 2006/42/EG. En uiteraard wordt al deze vacuümapparatuur voor aflevering getest conform de VDE 0113 en de EN 60204.

Eventuele opties

Op de Aero Lift vacuümapparatuur kunnen als eventuele optie, tegen een redelijke meerprijs, rood-groene veiligheidslampen worden gemonteerd. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de Aero Lift vacuümapparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Typen