•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Vacuümheffer Specials

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt en produceert het merk Manut-LM vacuümheffers voor het volledig gewichtsloos tillen van producten van 5 tot 200 kg. Dus of het nu gaat om het tillen van een vijf kilo zware doos of een 200 kilo zware staalplaat; met een Manut-LM vacuümheffer is het denkbaar om elk product volledig gewichtsloos te maken.

Een klant specifieke pasklare vacuümheffer

Elke vacuümheffer voldoet aan de wensen en voorkeuren van onze klanten, waardoor ze door Lift Quality klant specifiek geleverd worden. En om producten te tillen kan de vacuümheffer daarnaast worden voorzien van één of meerdere vacuümnappen, of in die gevallen waarbij het opnemen middels vacuüm niet mogelijk is, van magneten of bijvoorbeeld klemmen waarmee kratten of lege pallets kunnen worden opgenomen.

Voor elk product is een pasklare oplossing beschikbaar, waarmee de rugklachten bij uw werknemers tot het verleden behoren! Zie hieronder de productafbeeldingen voor enkele voorbeelden.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering, of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”

Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Bakken kantelen

Productafbeeldingen

Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Assen
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Bakken kantelen
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Betonblokken
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Magneet
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Normbakkenheffer
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Pneumatische klem
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Radiatoren
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Radiatoren handling
Manut-LM Vacuumheffer l Specials l Volvo
Manut-LM Maxipac 80 balancer met pneumatische klem l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen

Productvideo's

Productfolders

Geen folders gevonden