•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Flessen, blikken, cans en emmers

Vacuümheffer voor het gewichtsloos tillen van flessen, blikken, cans en emmers

Onze Manut-LM vacuümheffers zijn multifunctioneel inzetbaar voor het gewichtsloos tillen en handelen van onder andere flessen, blikken, (jerry) cans en emmers.

Om deze producten te tillen kan de vacuümheffer worden voorzien van één of meerdere vacuümnappen, of in het geval waar opnemen middels vacuüm niet mogelijk is, van magneten of klemmen. Met behulp van de hefslang kunt u zeer eenvoudig de flessen, blikken, cans of emmers optillen en deze op de juiste hoogte brengen voor bijvoorbeeld het palletiseren, stapelen of verplaatsen van de producten.

Montage

Zoals bij alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM vacuümheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één balancer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Klantspecifieke oplossing

Of het nu gaat om flessen, blikken, (jerry)cans of emmers, het handelen van meerdere producten in één beweging, Lift Quality heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers  zijn te leveren in een RVS uitvoering, of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”

Met onze Manut-LM vacuümheffers en tilhulpen verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuümheffer voor blikken l Lift Quality BV

Productafbeeldingen

Manut-LM Vacuümheffer voor flessen met klem l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor flessen met klem l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor flessen met klem l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor flessen - vierkante flessen water l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor flessen - met kolomzwenkkraan
Manut-LM Vacuümheffer voor blikken l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuumheffer voor cans l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor cans met haak l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor emmers l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor emmers l Lift Quality BV

Productvideo's

Productfolders

Geen folders gevonden