•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Rollen

Vacuümheffer voor het tillen van rollen

Onze Manut-LM Vacuümheffers voor rollen zijn uitermate geschikt om op een ergonomisch verantwoorde manier rollen te handelen en te manipuleren.

Met de speciaal voor rollen ontwikkelde hulpstukken kunt u zeer eenvoudig de rol gewichtsloos optillen en deze met behulp van de hefslang op de juiste hoogte brengen en positioneren boven bijvoorbeeld pallets, dozen of een andere productielijn. Met een speciale unit kunnen de rollen ook gekanteld worden.

Montage

Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM rollenheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één vacuümheffer  verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Voor elke situatie een oplossing

Of het nu gaat om tapijt-, papier- of kunststofrollen, Lift Quality heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Net zoals onze heftafels en manipulatoren, zijn de Manut-LM vacuümheffers naast de standaardkleur groen, ook te leveren in een RVS uitvoering. Of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Met onze Manut-LM Vacuümheffers voor rollen verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Vacuumheffer voor rollen - kantelbaar
Vacuumheffer voor rollen - rollenkantelaar

Productafbeeldingen

Productvideo's

Geen video's gevonden

Productfolders

Geen folders gevonden