•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Zakken

Vacuümheffer voor het tillen en handelen van zakken

Onze Manut-LM Vacuümheffers zijn uitermate geschikt om op een ergonomisch verantwoorde manier zakken te tillen en te manipuleren.

Met de speciaal voor zakken ontwikkelde vacuümnap kunt u zeer eenvoudig de zak gewichtsloos optillen, en deze met behulp van de hefslang op de juiste hoogte brengen voor bijvoorbeeld het stapelen of verplaatsen van zakken.

Montage

Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM zakkenheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één vacuümheffer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Pasklare oplossing

Of het nu gaat om 1 zak of het handelen van meerdere zakken tegelijk in één beweging, Lift Quality heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering. Of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Met onze Manut-LM Vacuümheffer voor zakken verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuumheffer voor zakken l Lift Quality

Productafbeeldingen

Manut-LM Vacuümheffer voor zakken l LightLift Ergo serie
Manut-LM Vacuumheffer voor zakken met sateliet zwenkarm l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuumheffer voor zakken l Zakkenheffer l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuumheffr voor zakken l RVS aan railsysteem l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor zakken l op kolom l Lift Quality BV

Productvideo's

Geen video's gevonden

Productfolders

Geen folders gevonden