•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Work Positioner – Tilhulp

Ergonomische tilhulp voor nagenoeg elke werkplek

Onze Work Positioners zijn speciaal ontworpen om producten tot 200 kg snel, eenvoudig en veilig naar de meest ideale werkhoogte te brengen. De hand verrijdbare en elektrisch heffende Work Positioners zijn uiterst compact ontworpen, zodat zij op nagenoeg elke werkplek ingezet kunnen worden. Met deze ergonomische tilhulp vermindert of elimineert u het risico van rugproblemen als gevolg van tillen, verplaatsen en hanteren van zware voorwerpen. Bekijk onderaan deze pagina de verschillende modellen: standaard, Commander en Industriële Work Positioners.

Accessoires en hulpgereedschappen

De uitgekiende accessoires en hulpgereedschappen zijn uiterst snel te verwisselen. Kantelunits voor vaten, doorns, klemmen… voor elk product is een passend gereedschap leverbaar. Natuurlijk zijn ook custom-made gereedschappen mogelijk die volledig zijn aangepast aan uw specifieke eisen en wensen voor de tilhulp.

Intelligente acculader

De accu kan niet overladen met behulp van de ingebouwde beveiliging. Het apparaat is geschikt voor de meest wereldwijde spanningen.

Perfecte gewichtsverdeling

Door de positionering van de mast aan de achterkant van het chassis heeft de Work Positioner een perfecte gewichtsverdeling. Het gewicht wordt gelijkmatig over de vier wielen verdeeld. Met een korte wielbasis en een laag eigen gewicht is de Work Positioner een veilige en wendbare tilhulp.

Compact design

De Work Positioner is heel compact, nagenoeg geruisloos en gemakkelijk schoon te maken. Eén of twee snelheidsfuncties voor stijgen en dalen, afhankelijk van het model.

Basis frames

Alle modellen kunnen uitgevoerd worden met verschillende basis frames, standaard, verbreed, versmald of aangepast aan uw specifieke wensen.

RVS

Speciaal voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie zijn er roestvrijstalen Work Positioners leverbaar die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dit zijn de SS (stainless steel) modellen in de producttabel.

Typen