•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Automatisch palletmagazijn

Het nieuwe automatisch palletmagazijn van Lift Quality is speciaal ontwikkeld om op een snelle en eenvoudige manier volledig automatisch pallets te stapelen of ontstapelen. Dit palletmagazijn kan dus perfect gecombineerd worden met de uitgebreide serie schaarheftafels en palletheffers die wij compleet in eigen beheer produceren.  Het palletmagazijn kan tot maar liefst 25 pallets opslaan en is geschikt  voor palletbreedtes van 800 en 1000 mm.

Tot wel vijf pallets in één beweging gehandeld

De operator kan eenvoudig kiezen of hij één, twee, drie, vier of zelfs pallets in één beweging wil handelen.  Met het automatisch palletmagazijn wordt niet alleen de productiviteit vergroot en een ergonomisch verantwoorde werkplek voor de werknemer gecreëerd, daarnaast garandeert het tevens een stabiele stapel én efficiënte opslag van pallets.

Ons palletmagazijn neemt uw rugklachten over

Met het nieuwe automatisch palletmagazijn voorkomt u niet alleen rugklachten en verwondingen aan handen ten gevolge van splinters of scherpe kanten, het zal tevens een significante vermindering van het vorkheftruckgebruik laten zien.

Het palletmagazijn is alweer een product van Lift Quality dat de rugklachten van u overneemt!

Productafbeeldingen

Productvideo's