•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Draaiplateaus

Lift Quality levert draaiplateaus die volledig aan de wensen van onze klanten voldoen. Dit klantspecifieke draaiplateau kan dan  bijvoorbeeld in combinatie met een schaarheftafel of rollenbaan gebruikt worden, of als “stand-alone” unit in bijvoorbeeld een showroom om een auto of caravan extra onder de aandacht te brengen.

Draaiplateau: elektrisch of handmatig

Van een handmatig bediend draaiplateau waarop u uw pallet in een ergonomisch verantwoorde positie kunt brengen tot een volledig elektrisch of hydraulisch aangedreven draaiplateau: bij Lift Quality zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Een veelgebruikte oplossing is de combinatie heftafel / rollenbaan / draaiplateau in een productielijn. De aan- en afvoer rollenbanen sluiten perfect aan op de rollenbaan op de heftafel, die is voorzien van een (elektrisch) draaiplateau. De pallet kan gemakkelijk en snel op de meest ideale werkhoogte en positie gebracht worden tijdens het stapelen, waarna deze na volledig gestapeld te zijn, op de afvoerrollenbaan doorgerold kan worden.

Stand-alone draaiplateaus

De stand-alone draaiplateaus worden vaak gebruik om auto’s en caravans te draaien teneinde ruimte te besparen. Met één simpele druk op de knop draait u het voertuig 90° of 180° zonder dat u met het voertuig moet manoeuvreren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een draaiplateau kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lift Quality.

EdmoLift Heftafel l Draaiplateau voor pallets - PL 2002 l Lift Quality BV

Productafbeeldingen

EdmoLift Draaiplateau waarmee u uw pallet in een ergonomisch verantwoorde positie kunt brengen

Productvideo's

Productfolders

Geen folders gevonden

Technische specificaties

ModelCapaciteit kgEff. slag mmBouwhoogte mmLengte mmBreedte mmTotale hoogte mmAfmeting draaitafel Ø mmGewicht kg
PL 2002150 - 2000464241 111011107051110220