•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Rollenbanen

Lift Quality levert rollerbanen in alle door u gewenste maten en uitvoeringen. Een rollenbaan is uitermate geschikt om op een snelle en veilige manier producten te transporteren. Elke rollenbaan wordt door ons klantspecifiek geproduceerd, zodat deze altijd aan alle wensen en eisen van onze klant voldoet.

Het werken met rollerbanen optimaliseren

Onze rollenbanen zijn geschikt voor het horizontale transport van pallets en stukgoederen. Een rollenbaan kan door Lift Quality worden voorzien van talloze opties. Dit om het werken met rollerbanen te optimaliseren. Wat betreft de opties kunt u bijvoorbeeld denken aan eindstoppers, draaiplateaus of zelfs heftafels om grote hoogteverschillen te kunnen overbruggen.

Handbediend of ketting aangedreven

Een rollenbaan van Lift Quality kan worden geleverd in handbediende- of middels kettingen aangedreven varianten. De rollen die wij voor onze rollerbanen gebruiken zijn standaard leverbaar in de materialen kunststof, staal of RVS. En het spreekt voor zich dat wij naast standaard rollerbanen ook bufferbanen, zwaartekrachtrollenbanen en telescoop-rollenbanen kunnen leveren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van rollerbanen? Of wilt u graag een rollenbaan bestellen? Neem dan vrijblijvend telefonisch of middels ons contactformulier contact met ons op.

Productafbeeldingen

Aangedreven Rollenbaan - Rollerbaan l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
Rollenbaan - Rollerbaan - Aangedreven l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen

Productvideo's

Geen video's gevonden

Productfolders

Geen folders gevonden