Nieuw! Echografie heffer type WP 250 Special

Na het succes van de Dialyse heffer, brengt Lift Quality nu ook een Echografie heffer op de markt.

Voor het ergonomisch op werkhoogte brengen van echoapparatuur ontwikkelde Lift Quality in opdracht van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo een tilhulp op maat. Bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden is tillen en op een ongemakkelijke manier vanaf de grond werken verleden tijd.

Deze unit werd specifiek aangepast voor een Philips IE 33 echografietoestel. Doordat de rijpoten van de heffer zijn verlengd én versterkt komt het zwaartepunt van de unit binnen de rijpoten te liggen. Mede door deze aanpassing is het voor de technici van het VieCuri Medisch Centrum ook mogelijk om bijvoorbeeld een couveuse in de lengterichting te heffen.

Echografie heffer l Work Positioner WP 250 l Tilhulp l Lift Quality BV
Echografie heffer l Work Positioner WP 250 l Tilhulp l Lift Quality BV
Echografie heffer l Work Positioner WP 250 l Couveuse tilhulp l Lift Quality BV

Bekijk ook de video onderaan de pagina voor een demonstratie van de Echografie heffer bij het VieCuri Medisch Centrum.

Ideale tilhulp voor zware lasten

De hand verrijdbare en elektrisch heffende Work Positioners zijn speciaal ontworpen om producten tot 200 kg te heffen en zijn uiterst compact, zodat zij ook in kleine ruimtes inzetbaar zijn. De Dialyse- en Echografie heffers zijn eenvoudig en op afstand te bedienen en in te stellen op elke gewenste werkhoogte. Daarnaast zijn de heffers gemakkelijk verrijdbaar. De dialyse- of echoapparatuur kan eenvoudig op en afgereden worden zonder oprijplaat, omdat de bouwhoogte slechts 4 mm is!

Veiligheid

Ter voorkoming van kantelgevaar van de apparatuur, wordt er een blokkering toegepast. Verder is de heffer voorzien van een afrolbeveiliging en rem. U werkt altijd op een ergonomische werkhoogte. Hierdoor bespaart u niet alleen rugklachten, maar bovendien werkt u veilig en efficiënt.

Natuurlijk zijn ook andere custom-made platformuitvoeringen leverbaar die volledig zijn aangepast aan uw specifieke eisen en wensen, en voor het heffen van uw specifieke apparatuur.

Wilt u meer weten over onze tilhulpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.