ARZ-serie kantelheftafels voor tugger trains

EdmoLift ARZ 750 kantelheftafel voor tugger trains - Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
EdmoLift ARZ 750 kantelheftafel voor tugger trains - Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
EdmoLift ARZ 750 kantelheftafel voor tugger trains - Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen

Efficiënte tiloplossing in een vorkheftruckvrije omgeving

De ARZ kantelheftafels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen EdmoLift en toonaangevende autofabrikanten in Europa. Het doel was om een ​​tiloplossing te vinden waarbij op een efficiënte en winstgevende manier producten op een ergonomisch verantwoorde werkhoogte gebracht konden worden, in een vorkheftruckvrije omgeving.

Heftrucks zijn vaak de oorzaak van een groot aantal arbeidsongevallen en zijn ook, vanuit kostenoogpunt, een onrendabele manier van het transporteren van materialen. Tugger trains anderzijds, zorgen voor een efficiënte en veilige manier om materialen te transporteren, en dragen bij aan een enorme afname van het aantal interne heftruckbewegingen en optimalisatie van uw goederenstroom.

Tugger train

Met de tugger train, oftewel een aantal achter elkaar gekoppelde aanhangwagens, kunnen verschillende soorten trolleys met materialen met behulp van een trekvoertuig worden voortgetrokken en worden gelost op de werkplek van de betreffende operator. De kantelheftafel tilt gemakkelijk en traploos de trolley. Niet alleen op een voor de operator ergonomisch verantwoorde hoogte, maar kantelt deze tevens zodat de producten makkelijk kunnen worden uitgenomen.

Voor elke interne bedrijfssituatie is een specifieke trolley beschikbaar, die onderling uitwisselbaar zijn, en zijn uitgerust met een snelkoppeling voor het aan- en afkoppelen. Er kunnen, afhankelijk van de uitvoering, tot 5 trolleys gekoppeld worden. De verschillende soorten trolleys zijn geschikt voor het horizontale transport van kwart- halve en complete pallets met verschillende afmetingen, maar ook voor bijvoorbeeld rolcontainers, shuttlewagens , gitterboxen, etc.

ARZ kantelheftafel serie

De ARZ kantelheftafel is een nieuw en gepatenteerd product met geavanceerd ontwerp, dat unieke kansen biedt om de goederenstroom van materialen te optimaliseren en deze aanbiedt op een veilige en ergonomische manier:

  • Door het unieke compacte ontwerp kan de ARZ kantelheftafel met de meeste tugger-trains worden gecombineerd.
  • De ARZ kantelheftafel is uitermate flexibel. De kantelheftafel kan traploos in elke gewenste hoogte en werkhoek worden versteld en zorgt daardoor voor een ergonomisch verantwoorde werkplek voor de operator.
  • Het modulaire ontwerp zorgt voor een grote flexibiliteit voor oplossingen die voldoen aan verschillende behoeften.

Klik hier voor meer informatie over ons volledige assortiment kantelheftafels en de technische specificaties.

Klik hier voor het complete overzicht heftafels van Liftquality.

EdmoLift ARZ kantelheftafel voor tugger trains