•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Over ons

Pasklare en maatwerk totaaloplossingen

Wij van Lift Quality willen zorg dragen voor het leveren van pasklare en maatwerk totaaloplossingen op het gebied van ergonomie en het humaniseren van de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. Onze toepassingen en oplossingen zullen de arbeidsomstandigheden verlichten, de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk verhogen en een substantiële bijdrage leveren aan het reduceren van het ziekteverzuim.

In nauw overleg met de verschillende fabrieken worden de wensen en eisen van klanten vertaald naar klantspecifieke oplossingen.

Jarenlange probleemloze werking

De totaaloplossingen van Lift Quality zullen niet alleen volledig voldoen aan uw specifieke eisen en wensen, maar tevens garant staan voor een jarenlange probleemloze werking.

Door een constante ontwikkeling en technologische vooruitgang zijn wij in staat om in nauw overleg met onze klanten – de gebruikers – onze producten te leveren met een constante hoge kwaliteit, innovatieve gebruikersmogelijkheden en een zeer concurrerend prijsniveau.

Intrede en aanscherping ARBO-wetgeving

In de afgelopen jaren heeft de intrede en de aanscherping van de ARBO-wetgeving een duidelijke tendens te zien gegeven in de manier van werken. Het is nu bijna ondenkbaar dat, daar waar vroeger bijna alle werkzaamheden handmatig plaats vonden, de werknemers het zonder hef- en tilhulpen moeten stellen.

Lift Quality is dé specialist

Door de jarenlange ervaringen die zijn opgedaan is Lift Quality dé specialist geworden daar waar het gaat om het humaniseren van de arbeidsomstandigheden.

Door de enorme schat aan ervaringen die gedurende de afgelopen 20 jaar zijn opgedaan is Lift Quality in staat om aan de hand van gedegen adviezen en een nauwkeurige analyse van de klantspecifieke problematiek te komen tot maatgesneden oplossingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Contactgegevens:

Lift Quality B.V.

Witteweg 44
1431 GZ Aalsmeer

Tel: 31 – (0)162 – 518123
Mobiel: 31 (0) 6 -51504188

E-mailadres: info@liftquality.nl Directeur : Martin Quaedvlieg (martin.quaedvlieg@liftquality.nl)
Sales : Marc ten Berge (marc.tenberge@liftquality.nl)

KvK nr: 180.58.217
BTW nr: NL808395920B01