•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

EdmoLift Schaarheftafel TLT 1500 als goederenheffer

EdmoLift Schaarheftafel type TLT 1500 als goederenheffer

Relatie: McDonald’s, Grote Houtstraat Haarlem

Probleemstelling:

Het vervangen van de bestaande goederenlift (een volledige kolom) in het restaurant. De wens van de klant was om deze te vervangen voor een goederenlift die in de grond wegzakt waarbij de bovenzijde van de lift vervolgens deel uitmaakt van de vloer van het restaurant.

Oplossing:

In samenwerking met McDonald’s Haarlem en DRDS bouwgroep heeft Lift Quality een goederenheffer gerealiseerd tussen de kelder en het restaurant. Hierbij is gebruikgemaakt van een EdmoLift elektro-hydraulische schaarheftafel type TLT 1500, uitgevoerd met een 3-voudig verticaal gesynchroniseerd scharenpakket en een draagvermogen van 1000 kg.

Opbouw

De heftafel TLT 1500 is voorzien van een opbouw. De opbouw is uitgevoerd in staalplaat, 2200 mm hoog en heeft 3 gesloten zijden. Om toegang tot het platform te krijgen is aan de korte zijde een draaideur met deurvergrendeling gemaakt over de volledige hoogte. Op het dak van de opbouw zijn de tegels geplaatst zoals deze ook in het restaurant liggen. Staat de goederenheffer in de onderste stand, dan is deze in het restaurant volledig aan het zicht onttrokken en kan er over de opbouw worden gelopen.

Veiligheid

Wanneer met een goederenheffer wordt gewerkt zal er ook aan de veiligheid gedacht moeten worden. De goederenheffer is in het restaurant alleen te bedienen met een sleutelcontact. Om te waarschuwen dat de heffer in beweging komt, gaat er zowel in het restaurant als in de kelder een signaallamp knipperen. Bij een gevaarlijke situatie kan de goederenheffer in de kelder uitgeschakeld worden met een noodstopknop. De draaideur kan alleen worden geopend middels een elektrische deurvergrendeling op het moment dat de heftafel in de bovenste of in de onderste stand staat.

Klik op de video hieronder om de goederenheffer bij McDonald’s in werking te zien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een goederenheffer bij uw bedrijf, kantoor, winkel of restaurant? Bel of mail ons voor vrijblijvend advies.

EdmoLift Schaarheftafel TLT 1500 dubbel verticaal gesynchroniseerde heftafel als goederenheffer
EdmoLift Schaarheftafel TLT 1500 3-voudig verticaal gesynchroniseerd scharenpakket