•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Vaten

Vacuümheffer voor het tillen en kantelen van vaten

Onze Manut-LM Vacuümheffers zijn uitermate geschikt om op een ergonomisch verantwoorde manier vaten of tonnen gewichtsloos te tillen en te kantelen.

Om deze producten te tillen kan de vacuümheffer voorzien worden van één of meerdere vacuümnappen, of in het geval waar opnemen middels vacuüm niet mogelijk is, met behulp van magneten of klemmen.

Montage

Zoals alle andere toepassingsvormen, kunnen onze Manut-LM vatenheffers op verschillende manieren geïnstalleerd worden, denk bijvoorbeeld aan een kolomzwenkkraan, een zwenkarm voor plafond-, of muurmontage of, om het werkgebied te vergroten, aan een uiterst lichtlopend kraanbaansysteem.

Met een kraanbaansysteem bent u in staat om met slechts één vacuümheffer verschillende werkplekken of machines te bereiken. Neemt de productiviteit toe, dan kunt u zeer eenvoudig een extra tilhulp in het systeem hangen.

Klantspecifieke oplossing

Of het nu gaat om kunststof, plastic of metalen vaten, of meerdere producten tegelijk in één beweging, Lift Quality heeft voor elke situatie een pasklare oplossing beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat, net zoals bijvoorbeeld onze heftafels of manipulatoren, de Manut-LM vacuümheffers zijn te leveren in een RVS uitvoering. Of, indien u dat wenst, in uw eigen “huiskleur”.

Met onze Manut-LM Vacuümheffer voor vaten verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar optimaliseert u uw arbeidsomstandigheden en voorkomt u rugklachten bij uw medewerkers.
Manut-LM Vacuumheffer voor vaten l Lift Quality BV
Manut-LM-Vacuumheffer voor vaten l Lift Quality BV

Productafbeeldingen

Manut-LM Vacuumheffer voor vaten l Lift Quality BV
Manut-LM Vacuümheffer voor vaten l RVS uitvoering
Manut-LM Vacuumheffer voor vaten l kolomzwenkkraan l Lift Quality BV

Productvideo's

Geen video's gevonden

Productfolders

Geen folders gevonden