•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

EDMO Heftafels en Schaarheftafels

Lift Quality kan een heftafel of schaarheftafel leveren voor ieder product, voor elke toepassing en in elk bedrijf.  Onze heftafels voorkomen rugklachten bij uw medewerkers, maar zorgen ook voor een aanzienlijke verhoging van de productiviteit, doordat u eenvoudiger en sneller kunt werken.

Een schaarheftafel kan als tilhulp ingezet worden om te laden en te lossen, als goederenheffer, als invalidenlift, als werkbank en in rollerbaansystemen. Daarnaast kunt u met een schaartafel ook specials maken zoals een lastafel of een kanteltafel. De heftafels zijn zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik.

Elektrische heftafels of een hydraulische heftafel?

Bij Lift Quality bent u aan het juiste adres voor heftafels van topkwaliteit voor in uw magazijn of tijdens transport. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen de juiste schaarheftafel te vinden. Dat hebben we al voor veel bedrijven mogen doen. Een mobiele heftafel bijvoorbeeld kan gemakkelijk op verschillende plekken worden ingezet, een vaste schaartafel heeft veelal een hoger draagvermogen. En wilt u liever een hydraulische heftafel met een voetpomp of handslinger of gaat u voor elektrische heftafels met een los of vast besturingselement?

Verschillende heftafels te koop

Voor de meest optimale inzet kijken we graag samen met u naar de juiste vorm, vermogen en soort. Daarbij profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring. Bij Lift Quality hebben we voor ieder formaat de juiste heftafel te koop. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden online. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor maatwerk vraagstukken voor unieke situaties kunt u bij ons terecht. We helpen u graag.

Typen