•  Het verlichten van de arbeidsomstandigheden
  •  Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers
  •  Het reduceren van het ziekteverzuim

Lastafels

De lastafels van Lift Quality stellen u in staat om veel eenvoudiger driedimensionale constructies te vervaardigen. U bespaart veel tijd doordat u niet langer achteraf losse delen hoeft te monteren. Met een lastafel last u alles in één keer. Dat is vooral bij het kleinere seriewerk erg voordelig. De lassers kunnen tijdens de werkzaamheden de meest ideale werkhouding aannemen, wat dus niet alleen een besparing van de rug oplevert, maar tevens een kwaliteitsverhogende oplossing.

Lastafels – productie op maat

De basis voor onze lastafels is altijd de standaard schaarheftafel. Deze kunnen we desgewenst voor u aanpassen en uitbreiden. Zo voorzien we uw lastafels eenvoudig van draaiplateaus of kantelbladen. Ze zijn te allen tijde van hoge kwaliteit. Bij Lift Quality gebruiken we namelijk de CNC productiemethodes.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee over uw ideale lastafel.

Inclusief hydraulische olie

Voor technische specificatie van de lastafels kunt u naar de technische data gaan van de enkel-, dubbel- en kanteltafels op deze website. Alle producten worden geleverd inclusief hydraulische olie. De standaard elektrische uitvoering is 3Ph/400V/50Hz. De stuurstroom is 24 VDC en het platform rondom is voorzien van een veiligheidsframe. Al onze lastafels voldoen aan alle standaard Europese veiligheidseisen voor heftafels, volgens EN 1570.

Onze lastafels worden afgewerkt met een poedercoating in standaard RAL-kleuren. Voor een overzicht, klikt u op: EdmoLift-RAL kleuren-colour chart

Andere kleuren zijn op aanvraag te leveren met opgave van uw favoriete RAL-nummer.

Bekijk hier het complete heftafels en schaarheftafels overzicht van Liftquality.

EdmoLift Lastafel - opspan tafel - heftafel l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen
EdmoLift Lastafel - heftafel l Lift Quality BV - Specialist op het gebied van ergonomie en hefmiddelen

Productafbeeldingen

Geen afbeeldingen gevonden

Productvideo's

Geen video's gevonden